Despre noi

S.C. Eurofiesta SRL este o societate comerciala patronata de un grup de antreprenori care activeaza in sectorul business de peste 20 de ani. 

Acestia au creat Eurofiesta care printre alte obiecte de activitate se ocupa cu importul DIRECT de la PRODUCATOR a accesoriilor pentru telefoane mobile de cea mai buna calitate. 

Fiesta Mobile este importator al tuturor produselor expuse pe acest site. Ne adresam atat revanzatorilor cat si persoanelor fizice. Toate parteneriatele cu cei care doresc sa fie revanzatori ale produselor noastre vor beneficia de maxima corectitudine si profesionalism. 

In calitate de importator direct, ne dam silinta sa aducem pe piata din Romania, marfa de calitate la cele mai bune preturi. Un alt plus al companiei noastre este ca avem oameni angajati care se ocupa de controlul calitatii in fabricile cu care colaboram. 

Cea mai importanta misiune a noastra este sa satisfacem dorintele clientilor nostri, sa le identificam nevoile si pe viitor sa acoperim intreaga gama de accesorii GSM.

Meniu

FIESTA MOBILE

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare